Werknemers vormen is positief voor het op peil brengen van de kwaliteit van de verhuisprestaties en dus goed voor de tevredenheid van de klanten. Bovendien is het een goede zaak voor de beroepsfierheid in het algemeen.

1. Vorming van werknemers is een wettelijke verplichting

  • Sinds 2017 is de Wet van 5 maart 2017 (betreffende Werkbaar en Wendbaar werk) van toepassing. Deze wet regelt de organisatie van permanente vorming in de ondernemingen;
  • en, om als chauffeur C/CE je rijbewijs te kunnen behouden moet je tegen september 2021 35 uren (waarvan minstens 3 uur praktijk) nascholing vakbekwaamheid ( code 95) in een door FOD Mobiliteit erkend centrum gevolgd hebben. Chauffeurs die niet kunnen bewijzen het vereiste aantal uren nascholing te hebben gevolgd, kunnen hun rijbewijs niet verlengen.

2. Ambassador Verhuisopleidingen vzw biedt een garantie voor een kwalitatief opleidingsaanbod.

Ambassador vzw beschikt over het QFor kwaliteitslabel. Daardoor kunt u genieten van de subsidies van de KMO-Portefeuille (Vlaams Gewest), de Cheques-Formations (Waals Gewest) of de Opleidingspremies (Brussels Gewest).

Ambassador biedt een opleidingsaanbod dat antwoord biedt aan de wensen en noden van werknemers en werkgevers uit de sector. Het biedt standaard een vast aanbod aan, maar komt ook graag tegemoet aan elke specifieke vraag.

3. Opleidingstarief.

  • P-kaarthouder: GRATIS
  • Standaard: 250 EUR

4. Opleidingsaanbod Permanente vorming.

ATTITUDEVORMING VOOR VERHUIZERS
COACH OP DE WERKVLOER
HEF- EN TILTECHNIEKEN
INPAK- EN BESCHERMINGSTECHNIEKEN
LAAD- EN LOSTECHNIEKEN
LADDERLIFTOPERATOR
MONTAGE EN DEMONTAGE TECHNIEKEN
SCHADEVRIJ VERHUIZEN & DOCUMENTEN IN DE VERHUIS
VEILIG WERKEN IN DE VERHUIS